Verjaardag & Cakesmash Fotoshoot

MOOIE, VROLIJKE VERJAARDAG FOTO'S DANKZIJ EEN LEUKE ERVARING

cakesmash birthday photography photoshoot shoot verjaardag fotografie fotoshoot

Wanneer Moet Ik een Verjaardag / Cakesmash Fotoshoot Boeken?

Bij verjaardag / cakesmash verjaardag fotografie willen we graag dat baby’s lol hebben in verschillende set-ups om hun eerste (of tweede) verjaardag te vieren. Deze fotoshoots zijn daarom vooral geschikt als baby’s tussen de 10.5 en 13 maanden zijn, dichtbij hun eerste verjaardag (of tussen 21 en 24 maanden als je dit rondom de tweede verjaardag wilt plannen). Ik adviseer je om de fotoshoot 6-7 weken voor je uitgerekende datum te boeken. Dan weet je zeker dat je een plekje gereserveerd hebt in mijn studio in Haarlem, Noord Holland, Nederland.

Hoe Worden Verjaardag / Cakesmash Fotografie Sessies Ontworpen?

Het meest belangrijk is dat jouw baby zich comfortabel en veilig voelt. Ik maak de concepten met zorgvuldig uitgekozen materialen van hoge kwaliteit, die passen bij de specifieke behoeften van baby’s. De ingredienten van de cake zijn ook speciaal aangepast aan baby’s (mochten er allergieën zijn, dan houden we hier rekening mee).

De verjaardag / cakesmash fotoshoot sessies heb ik special ontworpen voor je baby en voor jou. Daarom vraag ik zeker naar het slaaptritme en plan ik de sessie daaromheen.

Na de fotoshoot met je baby, ga ik verder met de rest van de familie. Ik neem altijd extra foto’s met broertjes en zusjes en de ouders. Ik vind het erg belangrijk dat jullie deze ervaring samen kunnen delen.

In de studio zijn allerlei handige baby-dingen die je nodig kunt hebben, zoals flessenwarmers, luiers, baby shampoo et cetera. Er is ook een badkamer met bad, alleen voor gebruik van gasten in de studio, waarin je je baby kunt wassen naar de cakesmash (inclusief een bad stoeltje). Deze dingen en de badkamer zijn altijd steriel. Ik heb verse koffie, thee, snacks en vanalles om jou een relaxt gevoel te geven in de studio.