Newborn Fotoshoot

ADEMBENEMENDE NEWBORN FOTO'S DANKJIZ EEN GEWELDIGE, LIEFDEVOLLE ERVARING

newborn photography fotoshoot

 

Wanneer Moet Ik een Newborn Fotoshoot Boeken?

Het fotograferen van pasgeboren baby’s werkt perfect als deze vredig slapen. Daarom vinden deze idealiter plaats als de baby’s tussen 5 en 15 dagen oud zijn, wanneer ze nog heel veel slapen. Ik adviseer je om de fotoshoot 6-7 weken voor je uitgerekende datum te boeken. Dan weet je zeker dat je een plekje gereserveerd hebt in mijn professionele studio in Haarlem, Noord Holland, Nederland.

Hoe Worden Newborn Fotografie Sessies Ontworpen?

Het meest belangrijk is dat jouw baby zich comfortabel en veilig voelt. Ik maak de concepten met zorgvuldig uitgekozen materialen van hoge kwaliteit, die passen bij de specifieke behoeften van een gevoelige babyhuid.

De sessies zijn speciaal voor jou en je baby ontworpen. Ik ga liefdevol en voorzichtig om met je baby en zorg ervoor dat deze zich comfortabel blijft voelen. Ik vraag sowieso naar het slaapritme van je baby en plan de sessie op een moment dat hierin past. De shoot duurt misschien wat langer dan gepland, maar dit is dan even nodig voor een fijne newborn fotoshoot ervaring. We kunnen in de studio het ritme van jouw baby aanhouden.

Na de fotoshoot met je baby, ga ik verder met de rest van de familie. Ik neem altijd extra foto’s met broertjes en zusjes en de ouders. Ik vind het erg belangrijk dat jullie deze ervaring samen kunnen delen. 

In de studio vind je verschillende baby benodigdheden, zoals flessenwarmers, luiers etc. voor het geval je die nodig hebt. Ik bewaar alles altijd steriel. Ik heb ook verse koffie, thee, snacks en alles om jou een relaxt gevoel te geven in de studio.