Baby Fotoshoot

'FINE ART', TIJDLOZE BABYFOTO'S DANKZIJ EEN MOOIE, LIEFDEVOLLE ERVARING

Newborn cakesmash verjaardag baby Familie Fotografie fotoshoot shoot birthday family photography photoshoot prijzen price

Wanneer Moet Ik een Baby Fotoshoot Boeken?

Bij baby fotografie willen we graag baby’s fotograferen die plezier hebben terwijl ze op hun buik liggen, op hun rug of zittend in verschillende, prachtige set-ups. De fotoshoots kunnen plaatsvinden tussen 2 en 11 maanden (tussen pasgeboren en de eerste verjaardag), zo vaak je wilt. Ik adviseer je om de fotoshoot 6-7 weken voor je uitgerekende datum te boeken. Dan weet je zeker dat je een plekje gereserveerd hebt in mijn studio in Haarlem, Noord Holland, Nederland.

Hoe Worden Baby Fotografie Sessies Ontworpen?

Het is het allerbelangrijkst dat je baby comfortabel en tevreden is. Voor de set-ups die ik maak gebruik ik zorguldig uitgekozen materialen, speciaal ontworpen voor baby’s. 

Ik heb de studio zo ontworpen dat alle zorg er is voor jou en voor je baby. Ik vraag uiteraard naar het slaapritme van jouw baby zodat we hier in de planning rekening mee kunnen houden. Soms kan je baby wat zeurderig of chagrijnig worden tussen verschil-lende poses en wild an misschien een snack. Het is erg belangrijk dat jouw baby tevreden is, dus ik ga pas verder met fotograferen als dit het geval is. De fotoshoot kan dan wat langer duren, maar dat is dan nodig om betere foto’s te kunnen maken.

Na de fotoshoot met je baby, ga ik verder met de rest van de familie. Ik neem altijd extra foto’s met broertjes en zusjes en de ouders. Ik vind het erg belangrijk dat jullie deze ervaring samen kunnen delen.

In de studio zijn flessenwarmers, luiers, billendoekjes en spenen, mocht je die nodig hebben. Dit is altijd steriel. Ik heb verse koffie, thee, snacks en vanalles om jou een relaxt gevoel te geven in de studio.